Bij ons slaagt u altijd

Over Auping

Al meer dan 130 jaar werkt Auping aan de beste manieren om uit te rusten. En dat is niet voor niks. Auping gelooft dat een uitgeruste wereld, een betere wereld is. Een mooiere wereld. Elk bed, boxspring en matras wordt gemaakt met aandacht voor detail, het milieu en de toekomst. 

Bekijk, voel en ervaar Auping in onze showroom

Uniek van Auping

De in 1888 door Johannes Auping uitgevonden spiraalbodem is nog steeds de basis van elk Auping bed of boxspring. Deze oerdegelijke en duurzame basis zorgt voor perfecte lichaamsondersteuning en optimale ventilatie.

 

Geproduceerd in: Nederland (Deventer)
Assortiment: Bedden – boxsprings – spiraalbodems – matrassen – beddengoed
Omruilgarantie: 90 dagen
Soort matras: Pocketveer
Het complete Auping assortiment
Door Auping opgeleide adviseurs en monteurs
Eenvoudig Auping vergelijken met andere merken

Auping over Dekkers Slaapcomfort

“Al jaren is Dekkers Slaapcomfort en kasten een gewaardeerd partner van Auping. Een relatie die al 30 jaar geleden begon. Dekkers staat voor goed Auping advies, zorg voor de klant en altijd bereid om net dat stapje extra te willen doen.”

Hans van Zalk, Auping Nederland

Auping over Dekkers Slaapcomfort

“Auping is het merk dat we sinds de start in onze collectie hebben. Oerdegelijke Hollandse kwaliteit gecombineerd met een prachtig design. We adviseren Auping, met liefde.”

Marco Dekkers

Dekkers Slaapcomfort

Bent u op zoek naar goed slaapadvies van ervaren adviseurs bent u op zoek naar een Auping bed of wilt u graag het AVEK comfort vergelijken met Pullman of Tempur? Dan bent u bij Dekkers Slaapcomfort in Rijswijk op het juiste adres!

Kom in alle rust winkelen
Dekkers Slaapcomfort is gevestigd in het gezellige centrum van Rijswijk. Weg van de drukte en hectiek, van drukbezochte woonboulevards zoals Megastore in Den Haag, Alexandrium Rotterdam of winkelcentra zoals bijvoorbeeld The Mall of The Netherlands (Leidschendam), kunt u bij ons in alle rust komen winkelen. Proefliggen is bij ons hierdoor net wat meer ontspannen en aangenamer. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze zodat u snel (weer) heerlijk zult slapen.

Bekijk, voel en ervaar Auping in onze showroom