Bij ons slaagt u altijd

Bedden en boxsprings

Gaat u voor een bed, of toch voor een boxspring? Vaak wordt deze keuze gemaakt op basis van uiterlijk. Toch zijn er ook andere zaken die u mee moet nemen in uw overweging. Wij vertellen u er graag meer over. Bij Dekkers Slaapcomfort hebben we een uitgebreide collectie bedden en boxsprings. Kom gerust eens bij ons kijken en vergelijken.

Ervaren adviseurs
Uitgebreid aanbod bedden en boxsprings
De beste merken

Bedden

Een bed bestaat uit een omranding, ook wel een ledikant genoemd. Deze zorgt ervoor dat u ‘van de grond af ligt’, wat vooral van belang is met het oog op ventilatie en vochtregulering. De omranding is zeer bepalend voor de uitstraling van uw bed als geheel en de keuze is enorm. Een bedbodem wordt in het ledikant geplaatst, op deze bedbodem komt vervolgens de matras.

Boxsprings

Een boxspring is een beklede bedbodem met daarin springveren of pocketvering. Wanneer we het over het algemeen hebben over een boxspring, bedoelen we in feite een boxspringcombinatie. Deze bestaat uit de boxspring zelf, een matras en eventueel een topmatras.

Verstelbaarheid

Een verstelbare bedbodem biedt uitkomst als u in bed een boek wilt lezen of televisie wilt kijken. Maar ook wanneer u bijvoorbeeld verkouden bent is het prettig als u de mogelijkheid heeft om uw bed iets te verstellen, zodat u vrijer kunt ademen. Daarnaast kan een verstelbare bedbodem helpen om makkelijker uit bed te komen.

Vrijwel alle bedbodems en boxsprings in ons assortiment zijn leverbaar in een verstelbare variant. Wij laten u dit graag ervaren. Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend advies!

Deelbaar tweepersoonsbed

Een deelbaar tweepersoonsbed kan eenvoudig worden opgedeeld in twee losse eenpersoonsbedden. Dit zorgt dat u het bed makkelijker kunt opmaken. Ook schoonmaken onder het bed gaat hierbij eenvoudiger. Deze optie is zeker het overwegen waard. Vraag uw adviseur naar de mogelijkheden.

Onze bedden merken

Bekijk ook

Matrassen

Bedden & boxsprings

Bodems

Zorgbedden

Bedtextiel & kussens

Kasten