Bij ons slaagt u altijd

Bedtextiel en kussens

Bent u op zoek naar beddengoed, kussens of bedlinnen? Bij Dekkers Slaapcomfort vindt u een uitgebreid assortiment. Als het op bedtextiel aankomt, hebben we allemaal zo onze individuele wensen en voorkeuren op het gebied van warmtebeleving, gevoel en uitstraling. Wij adviseren u graag.

Ervaren adviseurs
Uitgebreid assortiment kussens, bedlinnen en beddengoed
De beste merken

Dekbedden

Een dekbed speelt een belangrijke rol bij uw warmtebeleving ’s nachts. Bij Dekkers Slaapcomfort hebben we alle denkbare soorten dekbedden om aan uw wensen te voldoen of uw huidige klachten te verhelpen. Het maakt niet uit of u nu de voorkeur geeft aan een donzen, synthetisch, wollen, katoenen of linnen dekbed, we hebben het allemaal in huis.

Tip:
Heeft u specifieke wensen met betrekking tot uw dekbed? Bijvoorbeeld twee warmteklassen gecombineerd in één dekbed? Dan bent u bij Dekkers aan het juiste adres. Wij leveren namelijk dekbedden op maat. Ideaal voor wanneer u uw dekbed op een gegeven moment graag wat meer of juist wat minder ‘gevuld’ wilt hebben, zonder dat u hiervoor meteen een nieuw exemplaar hoeft aan te schaffen. Vertel ons waar u behoefte aan heeft en wij regelen het voor u.

Kussens

Veel mensen onderschatten het belang van een goed hoofdkussen. Dekkers Slaapcomfort kan u hierover van een deskundig advies voorzien. Daarbij houden we niet alleen rekening met uw persoonlijke slaaphouding, maar kijken we ook naar de combinatie met uw matras. Vanzelfsprekend kunnen we u ook de verschillen tussen de diverse kussensoorten laten voelen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Of u nu de voorkeur geeft aan een donzen of synthetisch kussen of aan een ergonomisch gevormd exemplaar, we hebben alle soorten hoofdkussens op voorraad.

Tip:
Het uitzoeken van een goed kussen is best een lastige klus. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om een week lang thuis een kussen uit te proberen. Informeer bij uw adviseur naar de mogelijkheden!

Bedtextiel

“De kleren maken de man”, zo luidt het bekende spreekwoord. Bedtextiel maakt uw bed of boxspring! Bij Dekkers Slaapcomfort hebben wij een uitgebreid assortiment met het beste bedtextiel van diverse topmerken. Daarmee bent u altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig en comfortabel product. Van de mooiste dekbedovertrekken tot de meest aangename moltons en hoeslakens, we hebben het allemaal in huis.

Onze beddengoed en bedtextiel merken

Bekijk ook

Matrassen

Bedden & boxsprings

Bodems

Zorgbedden

Bedtextiel & kussens

Kasten