Bij ons slaagt u altijd

Bedbodems

Samen met uw matras zorgt uw bedbodem ’s nachts voor een optimale ondersteuning van uw lichaam. Bij Dekkers Slaapcomfort hebben we alle ervaring en expertise in huis om u hierover van een deskundig advies te voorzien. Voel en ervaar het verschil!

Ervaren adviseurs
Uitgebreid assortiment bedbodems
Topkwaliteit merken

Spiraalbodem

Een (dwarsgespannen) spiraalbodem is een ‘vlechtwerk’ van in elkaar gevlochten metalen draden. Hierdoor ontstaat een open structuur die zorgt voor goede ventilatie en ondersteuning.

Lattenbodem

Een lattenbodem is een frame dat veelal voorzien is van houten of kunststof latten. Het aantal latten bepaalt het draagvermogen en het comfort. Er zijn lattenbodems in vele verschillende varianten. Van simpele, eenvoudige en voordelige uitvoeringen, tot hightech varianten zoals de bridge® technologie van Swissflex.

Boxspring

Een boxspring, oftewel een box met veren, is een populair type bedbodem. De box bestaat meestal uit een standaard springverenpakket (zonder zonering en dergelijke). Toch zijn er grote kwaliteitsverschillen en verschillende prijsklassen. Heeft u interesse in een boxspring? Wij adviseren u graag.

Schotelbodem

Een schotelbodem is een houten of metalen frame met daarop kunststof schotels. Elke schotel is voorzien van openingen, welke zorgen voor een goede ventilatie. De schotels kunnen onafhankelijk van elkaar bewegen en veren. Hierdoor ontstaat een soepele, verende en tegelijkertijd stevige bedbodem. Schotelbodems zijn doorgaans opgedeeld in verschillende zones, waarbij de ondersteuning in elke zone individueel kan worden ingesteld.

Verstelbaarheid

Veel mensen hebben behoefte aan een verstelbare bedbodem. Dat kan erg prettig zijn als u bijvoorbeeld in bed een boek wilt lezen of televisie wilt kijken. Maar ook wanneer u bijvoorbeeld verkouden bent, is het fijn om uw bed iets te kunnen verstellen zodat u makkelijker kunt ademen. Bovendien kan een verstelbare bedbodem u helpen om op te staan uit bed.

Vrijwel alle bedbodems en boxsprings in ons assortiment kunnen in een verstelbare variant geleverd worden. Wij laten u dit graag ervaren. Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend advies!

Onze bodem merken

Bekijk ook

Matrassen

Bedden & boxsprings

Bodems

Zorgbedden

Bedtextiel & kussens

Kasten

-->