Bij ons slaagt u altijd

Over Hasena

Ontdek Hasena, een zwitsers merk met al meer dan 70 jaar kwaliteit. Met hun motto ‘van boom tot bed’ maakt Hasena houten bedden van absolute topkwaliteit. In alle bedmaten en houtsoorten, van eiken tot beuken. 

In 1951 hebben de drie broers Hasenfratz Hasena opgericht. In de jaren daarna groeide Hasena uit tot één van de grootste fabrikanten van bedsystemen, bodems en matrassen in heel Europa. Momenteel staat de vierde generatie aan het roer en ook hij richt zich nog altijd op kwaliteit, kracht, perfectie in vakmanschap en prijsbewustzijn.

De mogelijkheden voor houten bedden van Hasena zijn vrijwel eindeloos. Ontdek het zelf. Onze slaapadviseurs staan voor u klaar bij de keuze van uw nieuwe bed!

Bekijk, voel en ervaar Hasena in onze showroom

Uniek van Hasena

Hasena bedden staan voor moderne ontwerpen, innovatie, perfecte vakmanschap en duurzame productie. De bedden zijn volledig samen te stellen. Een modern bed of toch liever wat klassieker? Elke stijl is mogelijk. Zo staat Hasena sinds de jaren 90 bekend om zijn ‘Swiss bed concept’. Bij het kopen van een Hasena bed, zijn er geen beperkingen en elke Hasena lijn heeft zijn eigen, unieke stijl.

 

Geproduceerd in: Zwitserland
Assortiment: Bedden – boxsprings – matrassen
Omruilgarantie: n.v.t.
Soort matras: n.v.t.
Het complete Hasena assortiment
Door Hasena opgeleide adviseurs en monteurs
Eenvoudig Hasena vergelijken met andere merken

Hasena over Dekkers Slaapcomfort

“We werken graag samen met Dekkers Slaapcomfort omdat zij met Zwitserse principe werken. Bent u op zoek naar goed Hasena slaapadvies, dan bent u bij Dekkers Slaapcomfort aan het juiste adres.

Hasena

Dekkers Slaapcomfort over Hasena

Hasena is een merk dat staat voor innovatie, perfecte vakmanschap en duurzame productie. De bedden zijn volledig samen te stellen. Topkwaliteit uit Zwitserland.

Marco Dekkers

Dekkers Slaapcomfort

Bent u op zoek naar goed slaapadvies van ervaren adviseurs bent u op zoek naar een Hasena bed of wilt u graag het AVEK comfort vergelijken met Pullman of Tempur? Dan bent u bij Dekkers Slaapcomfort in Rijswijk op het juiste adres!

Kom in alle rust winkelen
Dekkers Slaapcomfort is gevestigd in het gezellige centrum van Rijswijk. Weg van de drukte en hectiek, van drukbezochte woonboulevards zoals Megastore in Den Haag, Alexandrium Rotterdam of winkelcentra zoals bijvoorbeeld The Mall of The Netherlands (Leidschendam), kunt u bij ons in alle rust komen winkelen. Proefliggen is bij ons hierdoor net wat meer ontspannen en aangenamer. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze zodat u snel (weer) heerlijk zult slapen.

Bekijk, voel en ervaar Hasena in onze showroom