Bij ons slaagt u altijd

Over Dekkers Kasten op Maat

Als u een maatwerkoplossing zoekt, dan bent u bij Dekkers Slaapcomfort aan het juiste adres. Uw kast wordt in onze werkplaats speciaal voor u op maat gemaakt. Door een combinatie van handwerk en geavanceerde technieken is de kwaliteit gewaarborgd. Door eigen productie kan Dekkers Slaapcomfort uw kast binnen zes tot acht weken leveren. De plaatsing bij u thuis wordt verzorgd door vakkundige monteurs van Dekkers Slaapcomfort. Alles wordt voor u geregeld. Het enige wat aan u wordt overgelaten, is het inruimen van uw nieuwe Dekkers kast.

Bekijk, voel en ervaar Dekkers Kasten op Maat in onze showroom

Uniek van Dekkers

Op maat is bij Dekkers ook echt op maat. Voor elke plek in uw huis, groot of klein, er is altijd een passende oplossing. Op de millimeter nauwkeurig. Bang om zelf verkeerd te meten? Niet nodig, wij meten alles gratis thuis bij u na.

Geproduceerd in: Nederland
Assortiment: Draaideur- en zweefdeurkasten, inloop kasten, bureaus, nachtkastjes, commodes, wandmeubels
Garantie: 10 jaar
Het complete assortiment
Door Noteborn opgeleide adviseurs
Professioneel eigen ontwerp programma
Gratis inmeetservice (altijd op maat)

Dekkers Slaapcomfort over Dekkers Kasten

“Als het echt maatwerk moet zijn, kiezen we voor onze eigen kasten productie. Alles wordt in de eigen werkplaats op maat gemaakt. Fijn om mee te werken want voor iedere huis, iedere kamer hebben wij een oplossing op maat met de regie in eigen hand , wel zo fijn als het passend moet zijn.”

Marco Dekkers