Handgemaakte bedden sinds 1905

Over Kuperus

Sinds 1905 is Kuperus het boegbeeld voor vakmanschap in de beddenwereld. Waar Kuperus begon met de productie van matrassen en stalen ledikanten, heeft het bedrijf zich ontpopt tot een kwalitatief hoogwaardige leverancier van goede nachtrust. Samen met gecertificeerde slaapadviseurs, staat Kuperus garant voor goed advies en top kwaliteit boxsprings. Nog steeds gemaakt door vakmensen uit Twente. 

De getrainde slaapadviseurs van Dekkers Slaapcomfort helpen u graag bij het kiezen van uw nieuwe bed. Bekijk, voel en ervaar Kuperus in onze showroom!

 

Uniek van Kuperus

Kuperus mag zichzelf sinds 2005 met trots hofleverancier noemen. Met Kuperus Bedden bent u verzekerd van handgemaakte producten, volledig afgestemd op uw lichaam en persoonlijke wensen. Bij de productie wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt kwalitatief hoogwaardige, natuurlijke materialen. Op maat gemaakt betekent bij Kuperus ook écht op maat gemaakt.

 

Geproduceerd in: Nederland (Almelo)
Assortiment: Bedden – boxsprings – (top)matrassen – spiraalbodems
Omruilgarantie: n.v.t.
Soort matras: Pocketveer
Het complete Kuperus assortiment
Door Kuperus opgeleide adviseurs en monteurs
Eenvoudig Kuperus vergelijken met andere merken

Kuperus over Dekkers Slaapcomfort

“Wanneer u de Kuperus afdeling oploopt bij Dekkers Slaapcomfort ervaart u de professionaliteit en passie die Dekkers en Kuperus samen hebben voor goed slapen, voor vakmanschap, kwaliteit en goede materialen. Dekkers Slaapcomfort en Kuperus, een perfecte combinatie.”

Harry Braaksma

Dekkers Slaapcomfort over Kuperus

“Kuperus is topkwaliteit uit Nederland, waarbij een ontspannende nachtrust vrijwel zeker gegarandeerd is. Door de onder andere de specifieke maatwerkmogelijkheden en het gebruik van natuurlijke materialen, maakt dat wij graag Kuperus adviseren.”

Marco Dekkers