Bij ons slaagt u altijd

Over Nolte

Nolte Möbel is één van de belangrijkste fabrikanten van kast- en slaapkamersystemen uit Duitsland. Kenmerkend aan Nolte is de permanente ontwikkeling van innoverende designtrends en functionele oplossingen. Continu mooier en slimmer. Met de Horizont 100 en 110 aanbouwprogramma’s kunt u voor iedere ruimte een oplossing vinden in zowel draai als vouwdeur kasten. Het Marcato schuifdeur kasten systeem biedt vele variaties in maat- en frontuitvoeringen en daarnaast ook een draaideur aanbouwprogramma. Daarnaast biedt Dekkers Slaapcomfort u het trendy Me serie concept met vele maatvoeringen zowel in kasten bedden nachtkastjes en commodes 

Bekijk, voel en ervaar Nolte in onze showroom

Uniek van Nolte

Alle producten van Nolte worden in eigen fabrieken geproduceerd. De kwaliteitsmeubels van Nolte dragen sinds 1993 het keurmerk van de Deutschen Gütegemeinschaft Möbel (DGM).

 

Geproduceerd in: Duitsland (Germersheim)
Assortiment: Ledikanten, nachtkastjes, commodes, draaideur, vouwdeur- en zweefdeurkasten.
Garantie: 5 jaar
Het complete Nolte assortiment
Door Nolte opgeleide adviseurs
Professioneel ontwerp programma (Furnplan)
Gratis inmeetservice (altijd op maat)

Nolte over Dekkers Slaapcomfort

“Dekkers en Nolte werken al zeer lange tijd prettig en goed samen. Onze gezamenlijk passie voor goede kwaliteit in combinatie met mooi design is waar we elkaar weten te vinden. Kiest u voor Nolte, laat u zich dan adviseren door Dekkers Slaapcomfort in Rijswijk.”

Arjan van der Wetering – Nolte

Dekkers Slaapcomfort over Nolte

“Als sinds de start van Dekkers Slaapcomfort en kasten is Nolte een vast en gewaardeerd merk in onze collectie. Door de Duitse degelijkheid, het betaalbare maatwerk en het ruime assortiment en keuzemogelijkheden die Nolte ons biedt, kunnen we eigenlijk altijd een passende oplossing bieden. In onze showroom krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden en de kwaliteit van Nolte..”

Marco Dekkers