Bij ons slaagt u altijd

Over Swissflex

Swissflex, hét toonaangevende merk voor innovatieve slaapsystemen, staat sinds jaar en dag garant voor de perfecte ergonomie in elke slaaphouding. De Swissflex filosofie: “Een gezonde en ontspannen nachtrust is geen toeval, maar het resultaat van een geïntegreerd en perfect afgestemd systeem.”

Bekijk, voel en ervaar Swissflex in onze showroom

Uniek van Swissflex

Swissflex staat voor perfecte ergonomie door innovatieve lattenbodems. De bedbodems zijn ontwikkeld op basis van de revolutionaire bridge® technologie, het resultaat van een jarenlange ontwikkeling. Hierdoor past uw bed zich optimaal aan elke houding aan. Ongeacht uw lichaamsbouw en slaappositie.

 

Geproduceerd in: Zwitserland (Hofstetten-Flüh)
Assortiment: Bedden – boxsprings – (top)matrassen–lattenbodems
Omruilgarantie: 90 dagen
Soort matras:

Schuim (Geltex) – Hybride (Geltex en pocketveer)

Het complete Swissflex assortiment
Door Swissflex opgeleide adviseurs en monteurs
Eenvoudig Swissflex vergelijken met andere merken

Swissflex over Dekkers Slaapcomfort

“Swissflex werkt alleen samen met partners die dezelfde passie delen voor goed slapen. Het is onze overtuiging dat goed slapen begint met een optimaal passende combinatie van bodem en matras. Bent u op zoek naar goed Swissflex slaapadvies, dan bent u bij Dekkers Slaapcomfort aan het juiste adres”

Eelko Kooy, Swissflex

Dekkers Slaapcomfort over Swissflex

“Swissflex is voor ons het merk dat zich onderscheidt van andere merken door de optimale ondersteuning vanuit de bedbodem. Topkwaliteit uit Zwitserland, gebaseerd op technologische kennis en voorsprong.”

Marco Dekkers