Bij ons slaagt u altijd

Zorg / comfortbedden

Heeft u behoefte aan een bed dat net wat beter aansluit op uw fysieke gesteldheid of comfortwensen? Dan bent u bij Dekkers Slaapcomfort aan het juiste adres. Wij bieden een ruime keuze op het gebied van deelbare of in hoogte verstelbare bedden of boxsprings. Deze zijn speciaal samengesteld aan de hand van uw persoonlijke wensen en behoeften, nu én in de toekomst. Wat u wensen ook zijn, wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Eenvoudig in- en uitstappen
Uitstekend voor de zorgverlening
Makkelijker opmaken en schoonmaken
Mooi van buiten, slim van binnen

In hoogte verstelbaar / hoog-laag bed

Bepaal zelf de hoogte van uw bed. Stel uw bed in op de hoogte die voor u het meest ideaal is om in en uit bed te stappen. Heeft u zorg nodig? Uw verzorger kan u makkelijker zorg verlenen wanneer u wat hoger ligt. Hij of zij hoeft dan niet de hele tijd gebukt te staan.

 

Deelbaar twee-persoonsbed

Een deelbaar bed, waarbij het tweepersoonsbed eenvoudig opgedeeld kan worden in twee losse eenpersoonsbedden. Zowel het opmaken van het bed als het schoonmaken onder het bed gaat een stuk makkelijker!

Mooi

Veel mensen zijn in de veronderstelling dat zorg- of comfortbedden wel functioneel zijn, maar qua uiterlijk veel te wensen over laten. Tegenwoordig is dat idee echter achterhaald. Sterker nog, bij de meeste van onze zorgbedden ziet u van de buitenkant niet eens dat het een zorgbed is. Kortom: Mooi van buiten, slim van binnen.

 

Opties

Onze zorgbedden bieden tal van opties om uw bed volledig aan te passen aan uw specifieke wensen en behoeften. Denk bijvoorbeeld aan uitstapverlichting, welke ‘s nachts automatisch de vloer verlicht wanneer u uit bed stapt. 

Onze zorgbed merken

Bekijk ook

Matrassen

Bedden & boxsprings

Bodems

Zorgbedden

Bedtextiel & kussens

Kasten