Kasten

Slizing kasten

SLIZING KASTEN, kasten op maat verkrijgbaar bij Dekkers Slaapcomfort               (Klik hier voor de Acties)

Slizing kasten zijn functioneel, van hoogwaardige kwaliteit en hebben een mooie uitstraling. Slizing biedt ongekende mogelijkheden om uw ruimte optimaal te benutten en kan moeiteloos in iedere situatie worden ingepast. Door de veelheid van kleur en materiaal kunt u eindeloos combineren. Ook voor de kastindeling geldt maatwerk volgens uw wensen en ideeën. Slizing kasten worden op maat geleverd en naar wens geplaatst. Dekkers Slaapcomfort heeft een shop in shop formule van Slizing kasten op maat in de showroom.Het gehele assortiment kasten word hier op een proffesionele manier gepresenteerd. Het assortiment betreft schuifdeurkasten, draaideurkasten en inloopkasten zowel in standaard maten als de maatwerkoplossingen die voor u in een software programma worden samengesteld en daarbij getoond worden op een breedbeeld tv in de showroom om zo visueel te krijgen hoe de samengestelde kast er uit zou komen te zien.

Concepten.

Slizing biedt een uitgebreid range aan opbergmogelijkheden voor in huis of kantoor. De brede collectie loopt van nachtkastjes en fraaie garderobekasten met draai- of zweefdeuren tot schuifwandkasten en boekenkasten die op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt worden. U kunt kiezen uit een uitgebreide range van houtdecors, unikleuren, spiegels en glas. Met de collectie van Slizing kunt u uw meubels in dezelfde of bijpassende kleuren samenstellen, waardoor deze een eenheid vormen in uw kamer of in uw hele huis. 

In de collectie kasten vindt u bedmeubelen zoals nachtkastjes en hoofdborden en daarnaast garderobekasten met draai- of zweefdeuren. De meubels in de collectie Slizing kasten zijn verkrijgbaar in standaard maten, maar kunnen ook op maat gemaakt worden. De draai- en zweefdeurkasten van Slizing zijn vrijstaande kasten die verhuisbaar zijn, met een hoge kwaliteit en een fraaie uitstraling. 

In de collectie schuifdeuren vindt u maatwerk schuifwandkasten waarmee u met eindeloze kleurcombinaties en interieurvariaties altijd de kast kunt samenstellen precies zoals u dat wenst. Zowel voor moderne interieurs als voor klassieke woningen zijn er hele mooie bijpassende schuifwandkasten. Alles wordt in hoogte, breedte en diepte op maat gemaakt. Ook het kastinterieur wordt precies zo ingedeeld zoals u gekozen heeft, met hoge of lage hanggedeeltes, legplanken en lades op de plaatsen waar u dat wilt. Hier behoren ook schuine kasten, inloopkasten en hoekkasten tot de mogelijkheden.

      

 

Slizing Classique

Het programma schuifdeuren is uitgebreid met een serie deuren met een klassieke uitstraling. Hiermee haalt u een sfeervolle, klassieke schuifwandkast in huis met het bekende kogelgelagerde soepele wielsysteem van Slizing. U kunt een combinatie maken van een van de 9 modellen van Slizing Classique, met een van de zeven beschikbare decors. Het is ook mogelijk om een deur zonder decor te bestellen. Deze kunt zelf gronden en aflakken. Alle schuifdeuren van Slizing Classique worden op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt.

Om uw kast van Slizing Classique af te maken, heeft u de keuze uit diverse soorten handgrepen. Alle handgrepen zijn verkrijgbaar in zilver en brons. Omdat Slizing maatwerk biedt kunt u per deur aangeven of u links, rechts of aan beide zijden handgrepen wilt toepassen. Voor de onderrails heeft u de keuze uit de klassieke onderrails, een onderrails om in uw vloer in te frezen en de standaard Slizing onderrails. Voor op de bovenkap biedt Slizing Classique een decoratieve plint die uw kast een mooie finish geeft.

Vanzelfsprekend kunt u een schuifwand van Slizing Classique combineren met de standaard Slizing eindpanelen en kastinterieurs, zodat u een complete schuifwandkast kunt samenstellen in de indeling en kleuren zoals u dat wenst. Hiermee benut u alle ruimte van muur tot muur en van vloer tot plafond. Slizing geeft u alle ruimte!

      

Nolte kasten

Duitse degelijkheid, modern jasje!

Voor vernieuwing, tijdloze moderne vormgeving en kleurstelling, uitgebreide systeemoplossingen, Duitse degelijkheid en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding in het middensegment, bent u bij Nolte bij de juiste fabrikant.

U treft bij Dekkers Slaapcomfort op de begane grond en 1e etage diverse Nolte ledikanten, nachtkastjes, commodes, draaideur- en zweefdeurkasten.

Nolte kast Trend Samia

Afbeelding: Nolte zweefdeurkast Samia. 

 

Kasten

Sinds de start van Dekkers Slaapcomfort in 1969 presenteert Nolte zich met schitterende slaapkamertotaliteiten en diverse kasten in het Dekkers-assortiment. Van een eenvoudige opbergkast  tot een inloopkast krijgt de klant in de showroom een indruk van de eindeloze aanschafmogelijkheden.

Nolte Columbus draaideurkast

Afbeelding: Nolte draaideurkast Columbus.

Nolte produceert zijn systemen volgens EU-normen en bedient de markt met een reeks variaties. Zoals een prachtige schuifkastencollectie van eenvoudige actiemodellen tot design schuifkasten van chroom met zwart glas. Daarnaast staat Nolte met ontwerpmogelijkheden en betaalbaar maatwerk klaar voor iedere klant die meer wil en het individuele zoekt.

Bijmeubels

Het bijmeubel-programma van Nolte kent met de serie: Alegro, Coda en Sonyo voor ieder budget een ruime keuze. Zo bent u vrij om naar eigen smaak en inzicht uw slaapkamerinrichting compleet te maken, maar ook voor in de woonkamer, studeerkamer, etc. past een Nolte commode altijd in de stijl van uw interieur.

Afbeeldingsresultaat voor nolte alegro trend

Afbeelding: Nolte bijmeubelen, Alegro Trend

De Nolte bijmeubels zijn, door een ruime keuze in overeenkomende kleuren, makkelijk te combineren met Nolte ledikanten en kastensystemen. Ideaal wanneer u een gehele kamer opnieuw wilt inrichten, maar ook wanneer u wilt beginnen met bijvoorbeeld alleen een kast. U kunt dan, ook later, altijd bijpassende commodes, nachtkastjes en ledikanten aanschaffen.

 

Ledikanten

De ledikanten van Nolte zijn net als de kasten en bijmeubels verkrijgbaar in meerdere kleuren en uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor een 2-persoons ledikant, maar ook een twijfelaar of een 1-persoons ledikant. Makkelijk aan te passen naar uw persoonlijke smaak, door kleur, hoofdbord en pootjes geheel naar eigen wens samen te stellen.

Afbeeldingsresultaat voor Nolte deseo

Afbeelding: Nolte Deseo ledikant, nachtkastjes en schuifdeurkast.

De ledikanten van Nolte zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Dit is afhankelijk van het model dat u kiest en eventuele extra’s zoals nachtkastjes, hoofdbord, verlichting, etc.

U heeft bijvoorbeeld al een Nolte Sonyo bedombouw (ledikant) incl. hoofdbord vanaf € 615,-* (*prijs op basis van een aanbieding, excl. matrassen en bedbodems, in de maat: 90/100/120 x 200 cm. Vraag naar de voorwaarden in de winkel).

Nolte ledikant Sonyo

Afbeelding: Nolte ledikant Sonyo met gebogen hoofdbord.

 

Nolte Horizont ombouwkamer met ledikant

Afbeelding: Nolte ombouwkamer Horizont. Verkrijgbaar met en zonder ledikant. Ook te combineren met een boxspring. 

Nolte vindt u bij Dekkers Slaapcomfort op twee etages van onze showroom. Gepresenteerd in ruime, sfeervolle slaapkamers zodat u een goede indruk van de verschillende mogelijkheden krijgt. Onze verkoopadviseurs zijn gespecialiseerde Nolte kenners die verstand hebben van de mogelijkheden en materialen. Zij adviseren u graag bij het kiezen van uw nieuwe bed of kast. Kom naar onze winkel voor meer informatie en een uitgebreide presentatie van de Nolte collectie.

 
Furnplan is het software programma waarmee wij uw kast ontwerp samenstellen om u inzicht in uw wensen te geven. Komt u gerust vrijblijvend langs in onze showroom in oud Rijswijk voor een advies op maat in een 3-D ontwerp.