Latex Matras

Latex matrassen staan bekend om hun stabiele ligging. Door de open celstructuur van latex, de ventilatiekanalen en de oppervlakteprofilering waarborgen deze matrassen een constante luchtcirculatie, een uitzonderlijk goede conformiteit en blijvende veerkracht.
Latex is anti-bacterieel en zal vrij blijven van schimmels en huismijt.
Latex matrassen zijn er in verschillende kwaliteiten. De hoeveelheid natuurlijke latex in een matras verschilt per merk. Hoewel latex een natuurproduct is, latex is afkomstig van de rubberboom, bestaat een latex matras nooit uit 100% natuurlijk materiaal. Latexmatrassen worden altijd gemaakt van een combinatie van natuurrubber in combinatie met vulstoffen om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen.

Afbeelding: Latex matras, Swissflex Versa 19

Dekkers Slaapcomfort  heeft meerdere type latex matrassen in het assortiment.De latexmatras merken die we voeren zijn Swissflex en Coollatex .Coollatex is de meest natuurlijke latex binnen ons assortimen.Coollatex heeft diverse dikte matrassen met elk een eigen comfort.Coollatex produceert ook zeer hoogwaardige latex toppers.Komt U snel eens langs in onze showroom in Rijswijk zuid Holland om de latex matrascollectie te ervaren.

Klik hier voor een afspraak met een van onze slaapadviseurs