Merken

Merken

Dekkers Slaapcomfort is gespecialiseerd in slaaptechniek, slaapkamers, boxsprings en kasten en voert veel kwaliteitsmerken in haar assortiment. Twaalfhonderd vierkante meter bedden, matrassen, spiraalbodems,kasten en bedtextiel. Dekkers Slaapcomfort kent, zeker als het gaat om topmerken, zijn gelijke in Zuid Holland niet. Auping, Tempur, Avek, Ultima, Swissflex, Kuperus, Pullman en Stijl kasten; het is slechts een kleine greep uit de Dekkers Slaapcomfort collectie in de showroom in Rijswijk ZH. 

Het familiebedrijf Dekkers heeft sinds de oprichting in 1969 een enorme kennis op het gebied van slapen opgedaan. Wie bij Dekkers de showroom binnenloopt, kan dan ook een uiterst deskundig slaapadvies verwachten. Op basis van de persoonlijke omstandigheden en wensen van de klant, wordt het juiste slaapsysteem uitgezocht. De filosofie van de slaapadviseurs van Dekkers Slaapcomfort luidt; topbedden en topprestaties gaan hand in hand. Met andere woorden: een goed bed garandeert een goede nachtrust en een fit, uitgeslapen gevoel in de ochtend.

Dekkers Slaapcomfort is een officiële Auping Store en officiële dealer van merken als Kuperus natuurlijk slapen, Swissflex, Tempur, Kuperus,,Pullman, en Stijl kasten.

Daarnaast biedt Dekkers Slaapcomfort een assortiment kasten, zowel schuif-, zweef-,  vouw en  draaideurkasten. Het kastenassortiment biedt een standaardreeks, alswel op maat gemaakte kasten van Stijl kasten.De merken die wij voeren qua kasten assortiment zijn ; Stijlkasten , Staudkasten, en Nolte kasten.

Ons assortiment bedtextiel is erg uitgebreid. Met een veelvoud aan gerenommeerde merken van fabrikanten als a.o. Auping, Flamant,Beddinghouse, Jonk dekbedden en kussens, Duckey dons, Mrs me, Formesse, Cassenz, TexelWool  etc., kortom volop keuze. Laat U verassen in onze mooie Toonzaal op de Kerklaan in Rijswijk Zuid Holland.