Dekkers Slaapcomfort, de dealer van Rijswijk Zuid Holland voor Uw Pullman boxspring,matras of topdek.

                    

 

Dekkers Slaapcomfort is trots de ambachtelijke kwaliteits bedden van Pullman in de ruim opgezette showroom in Rijswijk Zuid Holland te kunnen tonen. Het merk Pullman is onderdeel van Hilding Anders Netherlands en is gevestigd in Vroomshoop. Alles wordt hier ontworpen, geproduceerd en getransporteerd naar Dekkers Slaapcomfort de Pullman dealer in Rijswijk Zuid Holland.

Onze Collecties

De Pullman boxspring

Een Pullman boxspring is een gestoffeerde en verende matrasdrager, voorzien van een pocketveringsintrieur.U zult merken dat een Pullman boxspring ongekend comfort geeft. Dit is te danken aan het Pullman pocketvering-interieur voor de vaste en verstelbare boxsprings. Beide interieurs veren over het totale bedoppervlak mee (dus ook op de zijkanten).

Het ambachtelijke handwerk en de beste kwaliteit materialen zorgen ervoor dat een Pullman boxspring garant staat voor jarenlang aangenaam slaapcomfort. Op alle Pullman boxsprings geldt een garantie van 25 jaar tegen frame- en veerbreuk. De garantie heeft betrekking op alle vaste en verstelbare Pullman boxsprings en geldt voor breuk van metalen delen van het bed, voor de metalen veren en het bedframe.

De Boxspring collectie van Pullman is onderverdeeld in Goldline collectie, Silverline collectie en de all inclusive collectie met elk hun specifieke comforts.

Matrassen.

De ambachtelijke matrassen van Pullman zijn in twee collecties onder te verdelen ,de Goldline collectie en de Silver .

Silverline Collectie

Het matras die reageert op uw lichaam. Kenmerkend voor de Pullman Silverline matrassen is de Advanced Dynamic pocketvering. Deze elektrothermisch geharde pocketveer heeft boven- en onderaan meerdere slagen, waardoor de veer tot in lengte van jaren actief op uw lichaam reageert. Deze unieke eigenschap maakt onze Silverline matrassen geschikt voor diverse posturen, van kort tot lang en van tenger tot fors. De hoogwaardige, elastische stretch bekledingsstof is volgens de Sensity® technologie behandeld met probiotica, die op natuurlijke wijze ervoor zorgen dat de slaapomgeving hygiënisch en fris blijft.

                                

 

De Pullman Goldline matrassen kenmerken zich door hun natuurlijke materialen en damast tijk. Natuurlatex, paardenhaar en jute zijn de hoogwaardige materialen die zorgen voor een ongekend comfort. Tevens heeft het als interieur de pocket inside technologie. De stof van de matrassen is behandeld met probiotica,zodat op natuurlijke wijze de voedingsbodem voor allergenen en huisstofmijt onttrokken wordt. Waardoor er een hygienische en frisse slaapomgeving geboden wordt.

Goldline Matrassen

Eén matras, 364 comfortzones. De Pullman Goldline matrassen zijn voorzien van een
ingenieus veersysteem: de elektrothermisch geharde Inside Pocket veer. Zoals de naam al doet vermoeden, gaat het om een zeer duurzame pocketveer met daarin nog een (kleinere) pocketveer. Het effect hiervan ervaart u zodra u op een Pullman Goldline matras gaat liggen. De eerste aanraking is soepel dankzij de grotere buitenveren, waarna de binnenveren exact de juiste tegendruk geven, afgestemd op uw gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding. Door de 364 comfortzones in elke eenpersoons Pullman Goldline matras (90 x 200 cm) krijgt uw lichaam overal precies de ondersteuning die nodig is. Bij Pullman noemen we dit ‘continuzonering’, maar die naam mag u snel weer vergeten. Wat u gegarandeerd zal bijblijven, is het ongeëvenaarde comfort! Goldline matrassen worden standaard uitgevoerd in viscose damast en optioneel in elastische stretch.

           

Topdek

Wie bekend is met Pullman, weet dat zij staan voor deskundigheid en vakmanschap. Nu rusten zij Dekkers Slaapcomfort uit met een collectie van ongekend comfort en luxe: de Comfort Topper. De Comfort Topper is een extra comfortlaag die u op uw matras plaatst, zorgvuldig opgebouwd uit uitsluitend de beste materialenzoals latex, koudschuim of een combinatie met mini pockets.De Comfort Topper geeft uw bed een exceptionele luxe en zachtheid, die voelt alsof uw matras u omhelst. Bijzonder zacht, maar ook verfrissend, want iedere Comfort Topper is standaard uitgerust met de innovatieve Sensity technologie, die uw bed schoon en fris houdt. Verwen uzelf en laat u omhelzen door comfort.

De Topdek collectie bestaat uit ,

Goldline Comfort Topper Natuurlatex
Met een kern van Natuurlatex en een afdekking van natuurlijke materialen als wol, zijde en katoen, aangevuld met Comfortfill.

Silverline Comfort Topper latex
Met een kern van latex en een afdekking van Comfortfill.

Comfort Topper Comfortschuim
Met een kern van Comfortschuim en een afdekking van Comfortfill.

 

Accessoires

Pullman heeft een uitgebreid assortiment aan accessoires. Zo kunt u uw boxspring aankleden met een hocker of voetenbank en diverse poten.

                          

Klik hier voor een afspraak met een van onze slaapadviseurs

 

 

 

 

Acties

Actie 3
Pullman boxspring Express

Pullman Express
Complete boxspringset incl. zwarte cilindrische poten, met comfortabele pocketveringmatrassen, een comforttopper Comfortschuim en een hoofdbord Express (160/180 x 200 cm).

 

€2.499,- (vaste uitvoering)
€3.499,- (verstelbare uitvoering)
Of upgrade naar de Express Luxe.

Pullman Express Luxe detail hoofdbordPullman Express detail hoofdbord

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Proefliggen?

Proefliggen of meer informatie over deze actie? Kom dan langs bij Dekkers Slaapcomfort. Of stel uw vraag telefonisch via 070-3904859 of via onderstaand mailadres. Onze slaapspecialisten staan u graag te woord!

 voor € Nvt
van € Nvt
Aktie 4
Pullman matras Express 2e voor halve prijs

2e pullman express matras met 50 % voordeel .

 

Proefliggen?

Proefliggen of meer informatie over deze actie? Kom dan langs bij Dekkers slaapcomfort in Rijswijk Zuid-Holland. Of stel uw vraag telefonisch via 070 - 3904859 of via onderstaand mail adres. Onze slaapspecialisten staan u graag te woord!

 

 voor € Nvt
van € Nvt
Actie 5
Pullman verstelbaarheids actie

Verstelbaarheidsactie op Goldline en Silverline boxspringcombinaties
U ontvangt €500,- voordeel op een elektrisch verstelbare Pullman Silverline of Goldline boxspringcombinatie

 Voorwaarden:

Actie is geldig bij aanschaf van een complete boxspringcombinatie uit de Goldline of Silverline collectie. Bestaande uit 2 elektrisch verstelbare boxsprings incl. poten, 2 matrassen en een hoofdbord.

Deze actie loot 1 April 2017 tot en met 10 Mei.

Niet in combinatie met andere acties.

Proefliggen?

Proefliggen of meer informatie over deze actie? Kom dan langs bij Dekkers slaapcomfort in Rijswijk Zuid-Holland. Of stel uw vraag telefonisch via 070 - 3904859 of via onderstaand mail adres. Onze slaapspecialisten staan u graag te woord!

 

 voor € Nvt
van € Nvt