Dekkers slaapcomfort de Viking beds of Sweden dealer

Viking beds of Sweden bij Dekkers slaapcomfort 

Viking bedden zijn ontworpen en handgemaakt door pure ambachtslieden in het hart van Småland in Zweden, uitsluitend gebruik makend van Zweedse materialen. Het resultaat van hun inspanningen heeft geleid tot bedden van ongekende kwaliteit en met een uitzonderlijk comfort. 25 jaar garantie op frame en veerbreuk kunnen we dan ook met een gerust hart geven. Met een deskundig oog voor detail hebben we een volledige collectie van matrassen, pootjes en hoofdborden voor u samengesteld. Slapen wordt hierdoor even heerlijk als het ontwerpen van uw eigen bed. Dekkers Slaapcomfort heeft vijf modellen in de vernieuwde showroom met 3-zone matrassen , 5 zone-matrassen als ook 7-zone matrassen, deze zijn gecombineerd met de boxsprings van Viking welke standaard voorzien zijn van 3-zones.Op de matrassen kan gecombineerd worden met diverse uitvoeringen topdeks waaronder hoogwaardig koudschuim waarbij een anti allergeen uitvoering tot de mogelijkheden behoort als ook diverse latex toppers waarvan er zels een zoneringen heeft in de topdek, Laat u qua hardheden en combinaties adviseren door een van onze medewerkers om zo tot de juiste combinatie te komen , tenslotte is iedereen uniek qua bouw, gewicht en persoonlijke voorkeuren waar slaaphouding en kussen voorkeur van belang zijn om tot de juiste configuratie te komen voor uw nieuwe bed .

Afbeeldingsresultaten voor viking beds

 

 

 

TRADITIONEEL ZWEEDS VAKMANSCHAP MET MODERN COMFORT
Hoe uw bed van Viking beds of Sweden eruit komt te zien daarin bent u natuurlijk helemaal vrij. Maar design is zo veel meer dan alleen de buitenkant! Wij hebben dan ook zeer veel aandacht besteed aan zaken die niet direct zichtbaar zijn maar die u zeker zult voelen. Al onze bedden zijn het eindresultaat van jarenlange ontwikkeling met de focus op comfort. Door het combineren van puur ambachtschap met nieuwe materialen hebben we bedden kunnen creëren die voorbij gaan aan het alledaagse. Met de wetenschap dat onze fabrieken in de provincie Småland staan, waar de inwoners geroemd worden om hun zuinigheid, mag het geen verassing zijn dat we nooit meer berekenen voor onze bedden dan nodig is.

VOL VAN DETAILS
U herkent een bed van Viking aan zijn vakmanschap. Het hoofdbord Elle is nauwgezet gecapitonneerd met 51 knopen. Onze handtekening onderaan is het kenmerk van onze kwaliteitsgarantie.

Afbeeldingsresultaten voor viking bed

 

EEN GARANTIE VOOR GOEDE NACHTRUST
Uw nieuwe bed is een investering in vele toekomstige jaren slaapgenot. Indien u kiest voor een bed van Viking beds of Sweden bent u dan ook verzekerd van top kwaliteit, prachtige ontwerpen en gedegen constructies van betrouwbare materialen. Al onze bedden ondergaan een grondige inspectie en worden uitvoerig getest alvorens ze worden uitgeleverd. Daarom zijn wij in staat tot het geven van 25 jaar garantie op frame en veerbreuk en 5 jaar op de motoren van onze verstelbare bedden.