Ducky Dons

Waarom een Ducky Dons dekbed?
Ducky dons is een Nederlands kwaliteitsproduct. Dekkers Slaapcomfort is volledig dealer van Ducky Dons.
Alle producten van Ducky Dons worden volledig in Nederland geproduceerd, van het wassen van de veren en het dons tot het vullen van de dekbedden en hoofdkussens. Dit gehele productieproces voldoet aan de strengste Europese normen waardoor u verzekerd bent van hoogstaande kwaliteit en dus optimaal slaapcomfort.

DIS-TÜV garantie
Door een dekbed met een DIS-TÜV label aan te schaffen bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct dat conform de geldende strenge Europese wetgeving vervaardigd is en volgens het uniforme regelement van TÜV is getest. Let op het label! Klik hiernaast op het DIS of het TÜV logo voor meer informatie.

Nomite 
In tegenstelling tot wat veelal gedacht wordt, is een donzen dekbed een uitstekende keuze voor personen die allergische reacties vertonen. Allergische reacties worden vaak toegekend aan allergie voor dons en veren. Deze allergische reacties worden echter niet veroorzaakt door dons of veren maar door de aanwezigheid van de huisstofmijt in de slaapomgeving.

Omdat een donzen dekbed in vergelijking met een synthetisch of wollen dekbed de beste vochtregulerende werking heeft, zijn donzen dekbedden en hoofdkussen geen favoriete verblijfplaats voor huisstofmijt. Ook is het tijk van een donzen dekbed fijner geweven dan dat van een synthetisch of wollen dekbed waardoor het binnendringen van huisstofmijt wordt tegen gegaan. Klik hiernaast op het nomite logo voor meer informatie of kijk op www.nomite.com.

Downafresh Greenline                                                                                                                                                  

Vulling van met dons en veren gevuld beddengoed wordt voor gebruik eerst gewassen en gedroogd bij een temperatuur van tenminste 100° C. Daarmee voldoen alle producten met het Downafresh label aan de Europese voorschriften voor hygiëne, zoals die zijn vastgelegd in de norm EN 12935. Dit wordt periodiek door onafhankelijke laboratoria gecontroleerd. Downafresh geeft aan dat het vulmateriaal in overeenstemming met de huidige wetgeving voor dierenwelzijn is verkregen. De herkomst van de gebruikte materialen worden vastgelegd in een documentatiesysteem. Dit wordt periodiek en onafhankelijk gecontroleerd door het IDFL.

Klik hier voor een afspraak met een van onze slaapadviseurs

Acties

Actie 5
Koffie machine Dolce cadeau

Genieten van Uw nachtrust én bij het opstaan van een heerlijk kopje koffie? Bij Dekkers Slaapcomfort krijgt U nu een NESCAFÉ Dolce Gusto Mini Me koffiemachine cadeau bij aanschaf van 2 Silvana Support kussens. 

Silvana Support is hét kussen bij nekklachten. Verkrijgbaar in 6 hardheden, van extra zacht tot extra stevig, zodat er voor elk postuur, elk matras en elke slaaphouding een ideaal kussen is.

Proefliggen?

Proefliggen of meer informatie over deze actie? Kom dan langs bij Dekkers Slaapcomfort. Of stel uw vraag via info@dekkersslaapcomfort.nl hof telefonisch via 070-3904859. Onze slaapspecialisten staan u graag te woord!

 

 voor € Nvt
van € Nvt