Nolte kasten

Nolte Germersheim Slaapkamerkasten

Nolte Germersheim staat voor kastsystemen en comfortmeubels van innovatie, kwaliteit en service welke verkrijgbaar zijn bij Dekkers Slaapcomfort in Rijswijk Zuid - Holland . De nieuwste Nolte Germersheim designontwerpen onderscheiden zich door functionele details en een tijdloze, moderne vormgeving en kleurstelling. Bovendien zijn de slaapkamer meubels milieuvriendelijk vervaardigd. De slaapkamerkasten komen in verschillende designs, kleuren en vormen en zijn volledig aan te passen naar de persoonlijke wens. De kasten kunnen gemakkelijk uitgebreid worden en aangepast worden op lastige ruimtes met schuine wanden, leidingen etc.

Click to enlarge image HORIZONT10500 8.jpgAfbeeldingsresultaat voor NOLTE HORIZONT

Arago

Trendy look met onalledaagse accenten, verticale fronten en combinaties mogelijk in allerlei materiaalmixen van hout en glas.

 

Arias

Arias biedt de perfecte oplossing voor elke inloopkast. Door de talloze combineermogelijkheden met meubels uit andere collecties kan het design volledig aangepast worden naar de persoonlijke stijl. Het innovatie design van Arias biedt nieuwe mogelijkheden om de inloopkast nog slimmer in te richten.

 

Attraction

Verassend design door het spel met diepte en verschillende deurelementen. Opties mogelijk voor zweefdeuren en combinaties van spiegels/spiegelend glas.

 

Columbus

Columbus biedt combinaties van lichte fronten en mooie contrasten. De kasten zijn zo ontworpen dat zij altijd passen, ook in moeilijke ruimtes met schuine daken of leidingen.

 

Concept Me

In januari 2017 werd concept me bij de Funiture Awards op de beurs in Birmingham onderscheiden met de eerste plaats in de categorie slaapkamers. De jury was van mening "dat dit slaapkamerconcept een heldere, flexibele en goed uitgevoerde oplossing biedt voor het ruimtelijk ontwerp en een vaak ingewikkeld koopproces van begin af aan vereenvoudigt."Concept Me staat vanaf 01 Sempterber bij Dekkers Slaapcomfort in Rijswijk.

 

Horizont 3000

Altijd een perfect overzicht door de systemen van Horizont 3000 en toch goed opgeborgen. De veelzijdige oplossingen bieden maximaal comfort voor het opbergen van u kleding, volledig zonder deuren te verkrijgen.

 

Horizont 4500

Het elegante design van Horizont 4500 is verkrijgbaar in twee varianten. Alle details in de meubels zijn hoogwaardig afgewerkt, de deuren zijn verkrijgbaar met afgeronde of scherpe hoeken en kasten kunnen zelfstandig of ingebouwd worden.

 

Horizont 6000

Het Horizont 6000 design biedt de ideale combinatie voor de slaapkamer, wit samen met hout. De hoogwaardige, met hout look afgezette deuren samen met de spiegel- of hoogglansfronten brengen rust in de slaapkamer.

 

Horizont 7000

Horizont 7000 wordt gekenmerkt door tijdloze vormgeving en vleugeldeuren. Met de hoogwaardige materialen, brede lades en praktische uittrekbare commode biedt deze collectie stijl en comfort naar de slaapkamer.

 

Horizont 7500

Horizont 7500 staat bekend om de tijdloze vormgeving en haar moderne uitstraling.

 

Horizont 8000

De Horizont 8000 systemen zijn aan te passen aan alle mogelijke ruimtes, volop combineren mogelijk en uitbreidopties met zelfstandige kastdelen.

 

Horizont 10500

Horizont 10500 bestaat uit draaideur kasten die in glasdeuren of houten fronten met alu of chroom accent worden afgewerkt.

 

Lucento

Lucento staat voor eigentijds design met geïntegreerde lichtbanden en grote glas en spiegelvlakten.

 

Marcato

Marcato biedt smalle kastoplossingen voor de smallere ruimtes afgewerkt met chromen raamlijsten.

 

Planeo

De Planeo collectie bevat bijzondere details en elegante glazen fronten

 

Planeo Wood

In de Planeo Wood collectie wordt innovatief design gecombineerd met traditionele materialen wat resulteert in een moderne stijlmix voor in de slaapkamer.

 

Samia

Samia biedt overzichtelijke eenvoud met grote spiegeldeuren, keuze uit tweedeurs of driedeurskasten voor voldoende opbergruimte.

 

Velia

Het Velia hoogwaardige zweefdeurkast-systeem kan naar geheel eigen keuze vormgegeven worden en past in elke slaapkamer.

 

Furnplan is het software programma waarmee wij uw kast ontwerp samenstellen om u inzicht in uw wensen te geven. Komt u gerust vrijblijvend langs in onze showroom in oud Rijswijk voor een advies op maat in een 3-D ontwerp.
 

 

 

  • Click to enlarge image HORIZONT10500 8.jpg
  • Click to enlarge image HORIZONT105005.jpg
  • Click to enlarge image HORIZONT3000.jpg
  • Click to enlarge image HORIZONT7000 1.jpg
  • Click to enlarge image HORIZONT8000 2.jpg
  •  

Acties

Actie 4
15 % Nolte kasten en bedden voordeel

15 % korting op Nolte

Duitse degelijkheid in een modern jasje!

Nolte Ledikanten, Nachtkastjes, commodes en linnenkasten kun je helemaal zelf samenstellen. Bepaal bijvoorbeeld welk type hoofdbord u zou willen hebben, welke pootjes daar het beste bij passen en ook de kleur kunt u zelf bepalen. Zo creëert u uw eigen, unieke, slaapkamer.

Tijdelijk 15 % korting op de gehele Nolte collectie!

Kom naar de winkel voor inspiratie , een deskundig advies en een offerte op maat.

Persoonlijk advies van een van onze medewerkers wanneer het u uitkomt? Bij Dekkers Slaapcomfort is dit geen probleem

 voor € Nvt
van € Nvt