SmartSleeve perfect your sleep

SmartSleeve® is de revolutionaire slaaptechnologie die uw slaapcomfort optimaliseert. SmartSleeve® zorgt voor extra ventilatie, vochtregulering en veerkrachtigheid. Dankzij zijn microcapsuletechnologie vermindert SmartSleeve® eveneens de invloed van andere slaapverstoorders zoals stress en allergische reacties. De SmartSleeve® versie met waterdichte, luchtdoorlatende film biedt u extra comfort bij bedplassen of incontinentie. De SmartSleeve® matras- en kussenbeschermer beschermen uw matras, uw kussen én uw nachtrust. Vanaf Oktober 2014 is Dekkers Slaapcomfort Dealer van SmartSleeve met de gehele collectie in het assortiment .

Perfect Fit

SmartSleeve® past perfect rond elke matras dankzij de superelastische zijkanten in lycra. De pasvorm wordt aangespannen met het polyester touwtje dat in de zijkanten zit verwerkt. Met het speciaal sluitsysteem wordt de pasvorm vergrendeld zodat de matras volledig is beschermd. 
Ook de SmartSleeve® kussenhoes past eenvoudig tussen uw kussen en kussensloop.

Sleep & go

Elke SmartSleeve® zit in een handige opbergton en is makkelijk mee te nemen dankzij de gratis reishoes. Naargelang de slaapomgeving of de periode van het jaar is het immers mogelijk dat u te maken krijgt met een andere slaapverstoorder. SmartSleeve® is handig in gebruik, makkelijk in onderhoud, wasbaar op 40°C en heeft dezelfde levensduur als uw matras.

Klik hier voor een afspraak met een van onze slaapadviseurs