Bij ons slaagt u altijd

Zo helpen wij u met het
maken van de juiste keuze

Al meer dan 50 jaar staat de naam Dekkers Slaapcomfort synoniem voor een goed en eerlijk advies op het gebied van slapen en kasten op maat. Bij ons bent u verzekerd van: 

  • Persoonlijke aandacht van onze ervaren en door de merken zelf getrainde adviseurs;
  • Een breed assortiment kwaliteitsmerken en modellen waarmee we voor iedereen altijd een goede en betaalbare oplossing weten te vinden;
  • Uitstekende service en nazorg. Mocht u achteraf toch niet helemaal tevreden zijn, dan staan we wederom voor u klaar. Wij zijn namelijk pas tevreden als u heerlijk slaapt. 

Wij ontvangen u met alle liefde in onze ruime, sfeervolle showroom in Rijswijk. Hier helpen we u in een ontspannen omgeving met het maken van de juiste keuze. Voel, ervaar en vergelijk de verschillende mogelijkheden. Heeft u uw keuze gemaakt? Dan kunt u ervan op aan dat we leveren op het moment en op de manier waarop u dat wenst. Bij ons slaagt (en slaapt) u altijd!

Advies garanties

Vergelijk topmerken

Ervaren adviseurs

Opgeleid door merken zelf

Uitgebreid thuis proefslapen

Ruim assortiment

Onze Adviseurs

Staan altijd voor u klaar

Lilian van der Geer

Op zoek naar een adviseuse met passie, enthousiasme en gevoel voor stijl? Dan past Lilian perfect bij u.

Aad de Kok

Bezorgt onze klanten al meer dan 30 jaar met passie en humor de perfecte nachtrust

Marko Jol

Zorgt met zijn vakbekwame en vrolijke manier er altijd voor dat u perfect geholpen en ontzorgd wordt. Marko staat altijd voor u klaar.

Shirley van de Wiel

Onze stijlvolle en creatieve adviseuse staat voor u klaar. Met haar jarenlange ervaring helpt ze u graag bij het maken van de juiste keuze.

Remko Snoek

Voor een deskundig en gezellig verkoop gesprek bent u bij Remko aan het juiste adres. Met zijn jarenlange ervaring en een gezonde dosis humor, helpt hij u aan een passend slaapcomfort.

Tip: Goed advies daar werkt u zelf aan mee

Onze adviseurs kunnen u nog beter adviseren wanneer u ons kunt informeren over uw huidige bed of matras. Veel klachten of wensen komen namelijk voort uit uw ervaringen met uw huidige matras of bed.

De praktijk wijst uit dat het best lastig is wanneer u in de winkel bent om specifieke vragen over uw huidige matras/ bed te kunnen beantwoorden. Daarom zou het fijn zijn als u thuis alvast de volgende informatie zou kunnen verzamelen. Bij voorbaat dank!