Bij ons slaagt u altijd

Al meer dan 50 jaar Dekkers Slaapcomfort

Persoonlijke aandacht, kwaliteit en een goede service. Dat is waar de naam Dekkers Slaapcomfort al meer dan 50 jaar garant voor staat. Hoewel de winkel en het assortiment door de jaren een verandering hebben ondergaan, zijn deze kernwaarden van het familiebedrijf zijn altijd hetzelfde gebleven. 

Zoals kenmerkend is voor een familiebedrijf, hebben wij hechte en langdurige relaties opgebouwd met onze kwaliteitsleveranciers. Mede hierdoor is Dekkers Slaapcomfort de uitgelezen plek voor een deskundig op het gebied van goed slapen of kasten op maat. Onze ervaren adviseurs, een persoonlijke aandacht en een uitgebreid assortiment maken dat u bij ons altijd slaagt.

Opening Dekkers Karwei Centrum | 1969

Dekkers Karwei Centrum opent haar deuren op de hoek van de Kerklaan met de Nobelaerstraat. Vanaf dat moment hét adres voor verf, hout en overige klusmaterialen. Uniek in die tijd: Al het zaagwerk werd vakkundig en gratis voor de klanten verzorgd.

Toevoeging meubels en kasten op maat | 1985

Mede door de opkomst van de grote doe-het-zelf ketens verlegt Dekkers de aandacht steeds meer naar meubels en kasten op maat.

Vergroting showroom en gespecialiseerd in slaapoplossingen | 2000

Aan het begin van deze eeuw vergroot Dekkers de winkel. De panden waar voorheen Koppens carrosserie was gevestigd worden gesloopt, herbouwd en met de oorspronkelijke winkel verbonden. Dekkers is zich in de loop van de jaren steeds meer gaan specialiseren op het gebied van slapen en kasten op maat.  

Het huidige pand van Dekkers Slaapcomfort | 2020

Zo ziet de winkel van Dekkers Slaapcomfort er tegenwoordig uit. Modern, schoon en licht. Hier heeft u de mogelijkheid om in alle rust en samen met uw adviseur verschillende bedden, boxsprings en matrassen te bekijken en te ervaren.

We nodigen u hierbij graag uit in onze winkel. De koffie staat voor u klaar!