Bij ons slaagt u altijd

Zo bezorgen (en ontzorgen) wij

Dekkers Slaapcomfort en kasten op maat staat voor goede kwaliteit en service. Om dit te kunnen garanderen werken wij met een eigen lever- en montageteam. Zo bent u verzekert van betrokken, vakkundig en betrouwbare vakmensen. Daarnaast zijn de communicatielijnen kort, de afspraken die u heeft gemaakt met uw adviseur worden 1-op-1 doorgesproken zodat ons lever- en montageteam goed geïnformeerd is over uw wensen.

Dekkers en duurzaamheid

Als familiebedrijf voelt Dekkers Slaapcomfort de noodzaak om onze wereld goed over te dragen aan de volgende generatie. Daarom zorgen wij er voor dat de materialen die wij bij u thuis retour nemen, denk hierbij aan verpakkingsmaterialen en oude matrassen, op een zo duurzaam mogelijke manier worden verwerkt. Denk duurzaam, denk Dekkers.

Levergaranties

Eigen medewerkers

Door merken getraind

Jarenlange ervaring

Netjes en opgeruimd

Betalen met PIN of creditcard mogelijk

De levering van onze kasten op maat

Verzekerd van een vakkundige montage

Wanneer u bij ons een kast besteld, wordt deze speciaal voor u op maat gemaakt. De installatie van uw maatwerk kast wordt uitgevoerd door ervaren monteurs die zijn opgeleid door de merken die wij verkopen. Dat betekent dat zij veel kennis hebben over de producten en precies weten hoe zij deze moeten installeren. De monteurs vertrekken pas als de werkzaamheden voltooid zijn en u 100 procent tevreden bent met de gemonteerde kast.

Mocht er achteraf toch iets niet helemaal naar wens zijn of loopt u ergens tegenaan dat u eerder nog niet had opgemerkt? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Ook na de installatie van uw kast kunt u nog op Dekkers rekenen!

Goed om te weten: als we in de winkel samen uw kast hebben ontworpen meten we gratis bij u thuis alles nog eens op de millimeter na om te zorgen dat de kast altijd past.

Ons bezorg- en montageteam

Albert

Een zeer betrokken lid van het Dekkers team. Levert kwaliteit, is nuchter en heeft passie voor zijn werk.

Sander

Al jaren in dienst bij Dekkers Slaapcomfort en altijd vroeg in de weer om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Werkt hard, netjes met oprechte aandacht voor de klant.