Bij ons slaagt u altijd

Over Raffito Kasten

Wie wil er nu geen Raffito kast? Raffito kasten worden speciaal voor u op maat gemaakt. Strak en modern, of kiest u de classic-lijn? Voor elke smaak heeft Raffito wat in huis. Raffito is een kastenmerk van eigen Hollandse bodem, met de modernste kastenfabriek van Nederland. Een bedrijf met bijna 20 jaar ervaring en een team van enthousiaste en uiterst vakbekwame mensen. Raffito kasten produceren op steeds grotere schaal, met als voornaamste specialiteit: Maatwerk. 

Bekijk, voel en ervaar Raffito in onze showroom

Uniek van Raffito

Kies je voor kleur, dan kies voor Raffito. Iedere maatwerkkast is leverbaar in ruim 30 kleuren en glaskleuren.

 

Geproduceerd in: Nederland (Gorinchem)
Assortiment: Schuifdeur/vouwdeur/zweefdeurkasten-boekenkasten – draaideurkasten-inloopkasten
Garantie: 10 jaar
Door Raffito opgeleide adviseurs
Eigen 3D ontwerp
Gratis inmeetservice
Korte levertijd

Raffito over Dekkers Slaapcomfort

“Dekkers Slaapcomfort helpt u bij het kiezen van uw Raffito kast tot in de puntjes, van idee tot afmonteren. De ervaren adviseurs van Dekkers Slaapcomfort zijn goed op de hoogte van alle opties en nieuwe ontwikkelingen van Raffito, zodat u altijd een oplossing op maat krijgt.”

Raffito Kasten

Dekkers Slaapcomfort over Raffito

“Raffito is een geweldig kastenmerk om mee te werken. Vrijwel alles is mogelijk, van specifieke afmetingen tot kasten in bijna elke gewenste kleur. Alle kasten zijn functioneel, praktisch en tegelijkertijd een ware eyecatcher binnen uw interieur. Voor maatwerk tot in elk detail.”

Marco Dekkers

-->