Slizing kasten

SLIZING KASTEN, kasten op maat verkrijgbaar bij Dekkers Slaapcomfort               (Klik hier voor de Acties)

Slizing kasten zijn functioneel, van hoogwaardige kwaliteit en hebben een mooie uitstraling. Slizing biedt ongekende mogelijkheden om uw ruimte optimaal te benutten en kan moeiteloos in iedere situatie worden ingepast. Door de veelheid van kleur en materiaal kunt u eindeloos combineren. Ook voor de kastindeling geldt maatwerk volgens uw wensen en ideeën. Slizing kasten worden op maat geleverd en naar wens geplaatst. Dekkers Slaapcomfort heeft een shop in shop formule van Slizing kasten op maat in de showroom.Het gehele assortiment kasten word hier op een proffesionele manier gepresenteerd. Het assortiment betreft schuifdeurkasten, draaideurkasten en inloopkasten zowel in standaard maten als de maatwerkoplossingen die voor u in een software programma worden samengesteld en daarbij getoond worden op een breedbeeld tv in de showroom om zo visueel te krijgen hoe de samengestelde kast er uit zou komen te zien.

Concepten.

Slizing biedt een uitgebreid range aan opbergmogelijkheden voor in huis of kantoor. De brede collectie loopt van nachtkastjes en fraaie garderobekasten met draai- of zweefdeuren tot schuifwandkasten en boekenkasten die op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt worden. U kunt kiezen uit een uitgebreide range van houtdecors, unikleuren, spiegels en glas. Met de collectie van Slizing kunt u uw meubels in dezelfde of bijpassende kleuren samenstellen, waardoor deze een eenheid vormen in uw kamer of in uw hele huis. 

In de collectie kasten vindt u bedmeubelen zoals nachtkastjes en hoofdborden en daarnaast garderobekasten met draai- of zweefdeuren. De meubels in de collectie Slizing kasten zijn verkrijgbaar in standaard maten, maar kunnen ook op maat gemaakt worden. De draai- en zweefdeurkasten van Slizing zijn vrijstaande kasten die verhuisbaar zijn, met een hoge kwaliteit en een fraaie uitstraling. 

In de collectie schuifdeuren vindt u maatwerk schuifwandkasten waarmee u met eindeloze kleurcombinaties en interieurvariaties altijd de kast kunt samenstellen precies zoals u dat wenst. Zowel voor moderne interieurs als voor klassieke woningen zijn er hele mooie bijpassende schuifwandkasten. Alles wordt in hoogte, breedte en diepte op maat gemaakt. Ook het kastinterieur wordt precies zo ingedeeld zoals u gekozen heeft, met hoge of lage hanggedeeltes, legplanken en lades op de plaatsen waar u dat wilt. Hier behoren ook schuine kasten, inloopkasten en hoekkasten tot de mogelijkheden.

      

 

Slizing Classique

Het programma schuifdeuren is uitgebreid met een serie deuren met een klassieke uitstraling. Hiermee haalt u een sfeervolle, klassieke schuifwandkast in huis met het bekende kogelgelagerde soepele wielsysteem van Slizing. U kunt een combinatie maken van een van de 9 modellen van Slizing Classique, met een van de zeven beschikbare decors. Het is ook mogelijk om een deur zonder decor te bestellen. Deze kunt zelf gronden en aflakken. Alle schuifdeuren van Slizing Classique worden op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt.

Om uw kast van Slizing Classique af te maken, heeft u de keuze uit diverse soorten handgrepen. Alle handgrepen zijn verkrijgbaar in zilver en brons. Omdat Slizing maatwerk biedt kunt u per deur aangeven of u links, rechts of aan beide zijden handgrepen wilt toepassen. Voor de onderrails heeft u de keuze uit de klassieke onderrails, een onderrails om in uw vloer in te frezen en de standaard Slizing onderrails. Voor op de bovenkap biedt Slizing Classique een decoratieve plint die uw kast een mooie finish geeft.

Vanzelfsprekend kunt u een schuifwand van Slizing Classique combineren met de standaard Slizing eindpanelen en kastinterieurs, zodat u een complete schuifwandkast kunt samenstellen in de indeling en kleuren zoals u dat wenst. Hiermee benut u alle ruimte van muur tot muur en van vloer tot plafond. Slizing geeft u alle ruimte!

      

 

Glaspanelen en decorglas

Slizing biedt voor de luxe schuifwandkasten diverse soorten glas, zoals transparant glas, matglas, gesatineerd en glas met matte patronen. Slizing biedt voor de luxe schuifwandkasten diverse soorten glas, zoals transparant glas, matglas, gesatineerd en glas met matte patronen erop, met mini cubes en maxi cubes. Hiernaast bestaat de collectie uit ca. 30 soorten gekleurd glas. Glas met een gekleurde laklaag aan de achterzijde waardoor het glazen paneel een mooie kleur achter een glanzend front krijgt. Deze glas kleuren zijn ook in een gezandstraalde uitvoering verkrijgbaar, waardoor u bijvoorbeeld glanzende en matte glasdeuren in dezelfde kleur kunt afwisselen.

      

 

Draaideurkast 

De standaard draaideurkasten van Slizing zijn verkrijgbaar in een basiscollectie genaamd Base en daarnaast in een Trend of een Design uitvoering. Voor iedere slaapkamer is er daarmee een passende draaideurkast van Slizing. De kasten bestaan weliswaar uit standaard maten, maar u kunt wel kiezen uit twee deurbreedtes en het aantal deuren per kast bepalen. Hierdoor kunt u een kast samenstellen die goed in uw slaapkamer past. 

De Base draaideuren zijn rondom afgewerkt in de paneelkleuren en voorzien van een ribbelgreep van 19 cm. De legplanken in de Base draaideurkast zijn altijd wit. De Design draaideuren zijn rondom afwerkt in de paneelkleuren, en voorzien van een 51 cm lange Quadro greep. De Trend draaideuren zijn afgewerkt met een smal verticaal aluminium profiel en voorzien van een 32 cm Trend greep. Het kastinterieur van de Trend en Design kasten is leverbaar in wit met magic aluminium kantafwerking of in het stijlvolle ferrara eiken. De Trend en Design kasten zijn standaard voorzien van softclosing op de deuren. 

De kwaliteit van Slizing kasten gaat ver, maar voor de liefhebbers met een kleinere portemonnee kunnen we het ook heel basic houden. Door de modulaire opbouw zijn de kasten van Slizing geschikt is voor de kleine en de grote slaapkamer. De kast heeft alles wat u van een echte Slizing Kast mag verwachten. Hangen, leggen, hang/leg combinaties, ladeblokken en natuurlijk breedtematen naar keus. Want hoe basic ook: het is wél een echte Slizing.

      

 

Draaideurkasten op maat 

Opgeruimd slaapt netjes. Een ordelijke slaapkamer zorgt ervoor dat u vrolijk en onbezwaard een oogje dicht doet. Voor veel mensen betekent dit dat ze hun linnengoed en garderobe het liefst bewaren achter gesloten deuren. Draaideurkasten van Slizing Kasten zijn dan een uitstekende optie. Deze elegante en zorgvuldig afgewerkte kasten zijn leverbaar in elke gewenste afmeting en in maar liefst 30 uni- en houtdecors, die te combineren zijn met diverse soorten gelakt glas of spiegels. 

De Design draaideurkasten op maat zijn rondom afgewerkt in paneelkleur of magic aluminium en hebben een fraaie, 51 cm hoge Quadro greep. De Trend draaideurkasten zijn voorzien van een smal verticaal aluminium profiel met een Trend 32 cm greep. Alle draaideuren van de maatwerkkasten zijn standaard voorzien van softclosing. Voor de legplanken is er de keuze tussen 22 mm legplanken of extra luxe legplanken van 38 mm dik. De kasten hebben een vaste bodem met stelvoeten, waardoor ze ook in ongelijke ruimtes goed zijn toe te passen. 

Altijd de passende ruimte dus. Met een interieur van legplanken, hangroedes, lades en ladeblokken op maat. Deurpanelen in houttinten of één van de vele kleuren. Ook de draaideurkasten getuigen van Slizing passie voor details. Ondanks hun stevige karakter, gaan de deuren fluisterstil en vederlicht open en dicht. De scharnieren zijn soepel, oersterk en weten van geen wijken. Gemak heeft zijn draai gevonden.

      

 

Schuifdeurkasten op maat 

Ook bij de zweefdeurkasten van Slizing is het mogelijk om vele kleuren te combineren tot de ideale kast die perfect bij uw slaapkamer past. Of het nu een fraai houtdecor is, een opvallende uni kleur, of misschien een combinatie met een hoogglans paneel of gekleurd glas, met de maatwerk kasten van Slizing kunt u kiezen wat u wilt. 

De Slizing zweefdeurkasten zijn voorzien van een aluminium profiel met een geïntegreerde greep. Met de keuze uit 30 uni- en houtdecors en vele kleuren gekleurd glas of spiegels kunt u altijd een kast samenstellen die perfect in uw slaapkamer past. De horizontale vakverdeling geven uw zweefdeurkast een luxe uitstraling, terwijl de softclosing op de deuren het luxe gevoel nog meer vergroten. 

Vanzelfsprekend deelt u met de legplanken, roedes of laden op maat uw kastinterieur precies zo in als u wilt. Hierbij kunt u kiezen uit 3 kleuren voor uw kastindeling en is het ook de mogelijk om te kiezen voor een extra dikke legplank van 38 mm om uw kast nog meer uitstraling te geven. Met Slizing haalt u luxe, opgeruimdheid en rust in uw slaapkamer zoals u nog nooit genoten heeft.

      

 

Inloopkasten

Het interieur wordt vanzelfsprekend ook volledig op maat geleverd in bijpassende moderne decors. Voor uw kastinterieur achter schuifdeuren of gewoon als inloopkast kunt u kiezen uit diverse indelingen. Indelingen met veel legplanken of indelingen met een hoog of met een laag hanggedeelte. Ook hoekkasten behoren tot de mogelijkheden zodat u een schuifwandkast zowel in een L-vorm alsmede als inloopkast kunt samenstellen.

Voor het kastinterieur kunt u kiezen uit 2 diktes, te weten 18 mm dik of 22 mm. Beide interieurs zijn afgewerkt met een stevige, stootvaste ABS rand.

Voor de kastinterieurs van Slizing Schuifwandkasten zijn er laden op maat verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de kastinterieurs. De laden zijn standaard uitgerust met softclosing waardoor de lade bij het dichtdoen wordt afgeremd. Deze sluiting zorgt voor een ongekend gevoel van luxe.

      

Bedmeubelen

Base

In uw eigen slaapkamer droomt u heerlijk weg, maar ook met open ogen wilt u genieten. Hoe groot of hoe klein uw slaapkamer ook is. In de collectie Base slaapkamermeubelen van Slizing vindt u perfecte oplossingen die precies passen bij uw garderobekast en andere elementen in uw slaapkamer. De nachtkastjes, ladekasten en bedachterwanden van Base tonen aan dat mooi niet duur hoeft te zijn.

De Base slaapkamermeubelen worden gemonteerd geleverd, maar zijn volledig demontabel. Voor de kleuren kunt u kiezen uit 8 kleuren, waarbij u eventueel een gekleurd glaspaneel als accent in het meubel kunt toepassen. Voor de nachtkastjes en de ladekasten kunt u kiezen voor 2 ladehoogten, 16 cm of 22,5 cm, deze hoogtes kunt u in één meubel combineren. De laden zijn voorzien van een fraaie Slimline greep en de nachtkastjes zijn aan de onderzijde netjes afgewerkt met een plint. Met de slaapkamermeubelen van Base creëert u een eenheid in uw slaapkamer en haalt u opberggemak rondom uw bed in huis.

      

 

Roommates

Uw slaapkamer is uniek, sommige slaapkamers bieden een zee van ruimte en in andere slaapkamers is het aan u om ruimte te creëren. Daarom maakt Slizing de nachtkastjes, commodes en bedachterwanden van Roommates op úw maat. Met de ruime keuze aan kleuren en uitvoeringen brengen de Roommates volmaakte harmonie in uw slaapkamer in elke gewenste afmeting.

De laden van Slizing Roommates zijn greeploos en voorzien van een push-to-open systeem. U opent de laden dus door deze in te drukken. De laden zijn volledig uittrekbaar en eenvoudig in de hoogte of breedte te verstellen. Voor de nachtkastjes kunt u kiezen waar een rand wordt toegepast zodat u het bovenblad vanuit uw bed goed kunt bereiken terwijl er aan de andere zijde niets kan afvallen. U kunt de ruime keuze aan hout- en unidecors combineren met stijlvolle of juist eigenwijze glastinten, om uw slaapkamer een geheel eigen gezicht te geven.

Slizing Roommates omvat schitterende design producten die qua kleuren en vormgeving perfect aansluiten op de eigenzinnige collectie van Slizing Kasten. Ze bieden ook alle ruimte om te variëren binnen uw huidige slaapkamerinterieur. Want u combineert deze maatwerkproducten bijvoorbeeld uitstekend met uw eigen boxspring. Uiteraard helpt Dekkers Slaapcomfort u met deskundig advies. Ook op maat natuurlijk!

      

 

Structura

De collectie slaapkamermeubelen Slizing Structura biedt maatwerk in optima forma. Of het nu een nachtkastje, bedachterwand of bedvoeteneind met tv-lift is, u bepaalt op welk formaat en in welke kleurencombinatie het meubel wordt geleverd. Hierdoor ontstaat er een uniek meubel dat perfect past bij uw slaapkamer. Bij alle meubels kunt u hout- en unidecors combineren met een fraai accent in gekleurd glas, om de perfecte uitstraling te creëren waarnaar u op zoek bent. 

De laden en draaideuren van de nachtkastjes en ladekasten worden standaard geleverd met softclosing en Slimline grepen. U kunt kiezen uit laden in twee hoogtes, en voor de onderzijde kunt u kiezen uit twee soorten poten. Voor de bedvoeteneinden kunt u kiezen uit uitvoeringen met dekenvakken, een TV-lift of handige open vakken. De TV-lift kan vanuit bed met een afstandsbediening bediend worden, waardoor de televisie helemaal omhoog komt uit het bedvoeteneind. Hiermee wordt het televisie kijken in bed een ongekende luxe.

Slizing is als geen ander een thuis in de slaapkamer. Met intelligente kastopstellingen creëren we rust, ruimte en comfort in uw slaapvertrek. Kenmerkend hierbij zijn de doordachte constructies, hoogwaardige materialen en bijzondere aandacht voor details. Hierbij is Structura een opvallend luxe serie met nachtkastjes, commodes en bedachterwanden.

      

Indien U een meetafspraak wilt maken klik dan hier wij bieden U een gratis meet en planningsadvies.