Tempur Premium reseller

Van ’s werelds grootste producent van visco-elastisch traagschuim slaapsystemen, Tempur, kunt u bij Premium Reseller Dekkers Slaapcomfort in Rijswijk Z-H alle varianten in de showroom aantreffen.

Met het door NASA ontwikkelde materiaal en het door Tempur geperfectioneerde systeem kunt u tijdens een unieke presentatie in de “space cabin” persoonlijk kennis maken. Zonder beïnvloeding van een verkoopverhaal ervaart u zelf in een programma van ongeveer 12 minuten wat de bijzondere eigenschappen van het Tempur-product visco-elastischschuim voor u kunnen betekenen. Na die ervaring staan in een ruimte van meer dan 250 m² in  de showroom alle Tempur-systemen voor u gepresenteerd zoals Original,Cloud en Sensation en het nieuwe Tempur hybride matras .

De nieuwe Tempur North!

gestoffeerd scandinavisch slapen vanaf Vrijdag 10 Juli in onze showroom  :

Matrassen

De Tempur-matrassen zijn uniek in vele opzichten. Het drukverlagend materiaal biedt u een nieuwe manier van slapen die veel mensen  als positief ervaren. Zo ook voor mensen met lichamelijke klachten zoals Reuma en Fibromyalgie.

De Tempur-matrassen zijn verkrijgbaar in vier collecties. De verschillende matrashoogten zijn bij alle vier de collecties gelijk. Partners kunnen dus twee verschillende Tempur-matrassen kiezen met twee verschillende comforts  en toch zonder hoogteverschil hetzelfde bed delen. .

De collecties worden onderscheiden met de benamingen Tempur Original-, Cloud- en Sensation-collection en nu ook de Hybrid collectie . Elk type is dus verkrijgbaar in verschillende hoogten en kunnen naast elkaar gecombineerd worden in één bed. Vanzelfsprekend kunnen ook in de lengte- en de breedtemaat de matrassen op allerlei maten besteld worden.

Afbeelding: Tempur matras Cloud. 

 

Kussens

Uniek is ook het Tempur-testkussen uitleenprogramma. Wie niet zeker is van een juiste Tempur-kussen keuze, kan een Tempur-testkussen geheel vrijblijvend een week uitproberen. Zo voorkomt u een verkeerde aanschaf en weet u zeker dat het kussen juist aan úw wensen voldoet. Van alle modellen uit onze collectie hebben wij een ”testmodel” welke u geheel vrijblijvend thuis kunt proberen. Vraag voor meer informatie hierover naar de voorwaarden in de winkel.

 

 

Afbeelding: Tempur kussens, testprogramma. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

 

Schotelbodem

De Tempur-schotelbodems zijn uniek in hun soort. De instel- en verstelmogelijkheden van deze bodem maken een precieze aanpassing aan uw wensen en het Tempur-matras van uw keuze mogelijk. De Tempur- schotelbodems zijn verkrijgbaar in verschillende type (cloud en flex) en maatvoeringen en van vlak tot elektrisch verstelbaar.

                               

 

 

Afbeelding: Tempur Flex schotelbodem en Tempur Cloud schotelbodem (inzet, grijs, rechts onder).

De TEMPUR® Flex-bedbodem heeft flexibele schotels die met een open honingraatstructuur gemaakt zijn voor een betere ventilatie. Doordat de schotels onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen, vormen deze zich exact naar de contouren van het lichaam.

Alle TEMPUR®-bedbodems zijn verkrijgbaar in zowel vlakke als verstelbare uitvoeringen. Ze kunnen in een bestaande bedombouw worden geplaatst, maar ook worden aangeschaft om ze in combinatie met diverse pootsoorten zonder ombouw of hoofdbord te plaatsen.

Met de verstelbare TEMPUR® Flex/Cloud-bedbodems kunt u uw hoofd en voeteneind  onafhankelijk van elkaar verstellen waarbij bij verstelling van het voetdeel een knieknik ontstaat met een simpele druk op de knop, waardoor het comfortabeler is om te lezen of tv te kijken of nog beter te ontspannen. Tevens is het verstellen van het hoofdeind ook comfortabel tegen maagzuur en benauwdheid en biedt het gemak bij het uit bed stappen.

De TEMPUR® Flex-bedbodem is verdeeld in vier zones, waarbinnen de flexibele schotels hun verschillende mate van stevigheid hebben. De schotels kunnen door middel van een verstevigingset geheel worden aangepast aan uw comfortwensen. Dit kunt u per schotel zelf bepalen en bent u niet gebonden aan bepaalde zones. De comfortinstelling past u aan uw persoonlijke wensen aan.

                            

Afbeelding: TEMPUR® Flex verstevigingsset, matrashouders, poten leverbaar in diverse designs.

De TEMPUR® Cloud-bedbodem is een variant op de oudere Flex-bedbodem. Niet alleen in kleur maar ook in uitvoering is deze net iets afwijkend van de Flex-bedbodem. De TEMPUR® Cloud-bedbodem is eenvoudig in hardheid in te stellen door de schotel naar links of naar rechts te draaien.Net als bij de Flex- bedbodemis het dus  mogelijk om de hardheid en het comfort aan te passen aan uw persoonlijke wensen .

 

Bedden

TEMPUR® Bedcollecties

TEMPUR heeft een collectie van bedbodems, bedombouwen en complete slaapsystemen om uw slaapkamer mee aan te kleden. Kies tussen verschillende stijlen en kleuren zodat uw bed perfect in uw slaapkamerinterieur past en personaliseer uw bed met de te verkrijgen bedaccessoires.

 

Flex Design Bedcollectie

Het Flex Design systeem is een gemakkelijke en mooie oplossing om de TEMPUR Flex bedbodems of andere stand-alone slaapsystemen te voorzien van een bedombouw.

            

 

Prestige Bedcollectie

De Prestige Bedcollectie is voorzien van een hoofdbord met horizontale banen welke de lengterichting van de slaapkamer benadrukt. 

       

 

Zero G Bedcollectie

Ontdek TEMPUR Zero G en wordt opgeladen wakker met meer energie om optimaal van uw dag te genieten.  

        

 

Comfortproducten

TEMPUR® Thuis & Onderweg

Reizen, werk en rust met comfort en geniet van TEMPUR gedurende de dag en de nacht. De TEMPUR Thuis & Onderweg Collectie is ontwikkeld om u te laten genieten van een comfortabele lifestyle.Alle comfortproducten zijn verkrijgbaar bij Dekkers Slaapcomfort in rijswijk Zuid Holland.

Onderweg

Ervaar het comfort van TEMPUR nu ook op reis met het Reiskussen, de Reisset, het Fietszadeldekje, de Carcomforter of het Slaapmasker.

 

                   

 

Thuis

Ideaal voor iedereen die zittend werkt en behoefte heeft aan ondersteuning van de knieën, armen, enkels, lendenen en nek.

 

   

Zorg en ondersteuning

TEMPUR producten voor extra ondersteuning en vermindering van druk.

Garantie

U maakt alleen aanspraak op de unieke garantie van 15 jaar op de Tempur-matrassen en 3 jaar op de Tempur- kussens, indien de aanschaf heeft plaatsgevonden bij een erkende TEMPUR-dealer èn als de garantie binnen 2 maanden na factuurdatum is geregistreerd.. Dekkers Slaapcomfort  is met haar Tempur Platinum Reseller dealerschap voor u de juiste keuze. Wij zijn volledig gecertificeerd om alle Tempur-producten te adviseren en te verkopen.
U kunt na aankoop van Tempur-artikelen de unieke garantie activeren door uw producten te registreren. Dit kan direct via deze link of via de website van Tempur www.tempur.com bij het kopje garantie.

 

Omruilgarantie

Tempur begrijpt heel goed dat het juiste matras kiezen een moeilijke opgave kan zijn. De adviezen van onze goed opgeleide adviseurs dragen bij aan de voorkoming van een verkeerde matraskeuze, maar uitsluiting ervan is een utopie. Daarom bieden wij u een unieke mogelijkheid om, indien u na de aanschaf van uw nieuwe Tempur-matras in combinatie met een Tempur-bedbodem niet geheel tevreden bent met het ligcomfort, gebruik te maken van de 90 dagen comfortgarantie*. Dit biedt u de mogelijkheid om binnen 90 dagen uw Tempur- matras om te ruilen voor een ander Tempur-matras. Heeft u bijvoorbeeld gekozen voor een Tempur Cloud-matras waarvan het comfort u tijdens het gebruik niet kan bevallen, dan heeft u geen probleem! U kunt uw Tempur Cloud-matras in dat geval omruilen voor bijvoorbeeld een Tempur Original-matras. Aan deze omruilgarantie zijn echter voorwaarden verbonden. Vraagt u daarnaar in onze winkel.

 

Alle producten van Tempur zijn bij Dekkers Slaapcomfort verkrijgbaar. Ervaar Tempur nu zelf! Kom naar de Premium Reseller showroom bij Dekkers Slaapcomfort voor een deskundig en persoonlijk advies.

Klik hier voor een afspraak met een van onze slaapadviseurs

 

Acties

Actie 3
Tempur collectie wissel 2e artikel halve prijs
slapen op een matras en hoofdkussen die zich helemaal aanpassen aan uw wensen? Profiteer dan nu van de kortingen tijdens de TEMPUR® Collectiewissel. Van 6 november 2017 tot en met 4 februari 2018 krijgt u op het 2e TEMPUR® artikel wel 50% korting!*

*Indien u één product of twee (of meer) producten buiten de productcategorie koopt, ontvangt u 25% korting op elk product
 
 
 voor € Nvt
van € Nvt
Actie 10
Tempur Prestige bed cadeau

Ontvang een Tempur Prestige bed cadeau!

De Prestige Bedcollectie van TEMPUR onderscheidt zich door een stijlvol hoofdbord in prachtige kleurencombinaties in zowel stof als lederlook. U krijgt de ombouw + het hoofdbord t.w.v. € 1.298,- gratis bij aanschaf van 2 TEMPUR matrassen en 2 elektrische bedbodems. Bij een combinatie van 2 vlakke bedbodems en 2 Tempur matrassen betaald U voor de Prestige ombouw 250 euro meerprijs.

TEMPUR Prestige 02TEMPUR Prestige 04

Proefliggen?

Proefliggen of meer informatie over deze actie? Kom dan langs bij Dekkers Slaapcomfort. Of stel uw vraag telefonisch via 070-3904859 of via onderstaand mailadres. Onze slaapspecialisten staan u graag te woord!

 

 

 voor € Nvt
van € Nvt