Tempur Premium reseller

Van ’s werelds grootste producent van visco-elastisch traagschuim slaapsystemen, Tempur, kunt u bij Premium Reseller Dekkers Slaapcomfort in Rijswijk Z-H alle varianten in de showroom aantreffen.

TEMPUR BEDDEN

Als u al eens op Tempur bedden geslapen heeft weet u dat het een speciale ervaring is. De manier waarop het visco elastisch schuim zich naar het lichaam vormt is uniek. De matrassen laten zich zeer goed combineren met de Tempur bedden.

U ontspant beter op Tempur bedden. Het visco elastisch schuim is een druk verlagend matriaal. Door uw lichaamswarmte voegt termpur zich naar uw lichaam. Hierdoor wordt de druk weg genomen. U kunt dus beter ontspannen in uw favoriete slaaphouding en zal minder woelen en draaien met als positief kenmerk uitgeruster opstaan.

ERVARINGEN MET TEMPUR BEDDEN

Tempur is de leider als het gaat om klant tevredenheid. Dankzij uitstekend comfort en een perfecte drukverdeling. In maar liefst 12 landen hebben meer dan 5000 klanten meegedaan aan dit onderzoek. Over het algemeen zijn de ervaringen zeer positief. 

Het speciale visco elastische schuim wordt in Denemarken gefabriceerd in een eigen fabriek. De producten worden ontwikkeld en getest volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Een uitgebreide garantie van maar liefst 15 jaar op de matras geeft ons vertrouwen weer!

AANBEVOLEN

Tempur bedden worden overal in de wereld aanbevolen door medische specialisten. Ook worden ze gekocht door ziekenhuizen. Vanwege het comfort en de geweldige drukverlaging die zij bieden. Dat betekent dus geen pijnlijke drukpunten. Ideaal bij rugpijn of gewrichtsklachten.

BEDDEN COLLECTIE

De Tempur Bedden collectie bestaat uit een aantal bedombouwen. Maar ook uit diverse bedbodems en matrassen. Op complete bedden zijn vaak zeer scherpe kortingen te verkrijgen.

 

Afbeeldingsresultaat voor relaxbed tempur

 

TEMPUR ZERO G

De uitstraling van het Zero G slaapsysteem heeft de uitstraling van een luxe boxspring. Maar dan met een leuke verrassing! De Zero G heeft een slim mechaniek waardoor het verstellen van het bed simpel is. En u altijd de juiste houding vindt in bed.

Afbeeldingsresultaat voor zero G kooloos

TEMPUR NORTH

Het North bed is verkrijgbaar in een vlakke en een verstelbare variant. Ook de North kunt u krijgen in een Original, Sensation of Cloud gevoel. In drie kleuren die goed samen gaan met ieder interieur krijgt u altijd een stijlvol meubel in huis! De ronde vormen en de naar binnen geplaatste pootjes geven een zwevende indruk. Kom snel eens langs en laat u verrassen door North!

Gerelateerde afbeelding

TEMPUR FLEX

Het Flex systeem is een gemakkelijke en mooie oplossing om de bodems te voorzien van een bed ombouw. De Flex bedden klikt u simpel om de bodems heen. De Flex Design Bed collectie is te krijgen in 4 kleuren stof. Het hoofdbord heeft horizontale strepen.

TEMPUR PRESTIGE

De stijlvolle Prestige bedden zijn voorzien van een hoofdbord met horizontale banen. Dit bed is te krijgen in drie kleuren stof. Maar ook in twee kleuren leder look. De stof is slijt vast en van hoge kwaliteit. De constructie is solide en gaat lang mee. Tot slot heeft u nog de keuze uit vier kleuren voor de pootjes.

DRIE TEMPUR MATRAS SERIES

Vandaag de dag zijn er drie basis series. Wij hebben deze allemaal in onze winkel klaar liggen om door u getest te worden. Het kan zijn dat wat u prettig vindt liggen kan uw partner niet fijn vindt. Daarom zijn de Tempur matrassen verkrijgbaar in drie lijnen. Deze heten Original, Cloud of Sensation en hebben ieder een apart type comfort.

►TEMPUR ORIGINAL

Het gevoel dat de Original u geeft is stevig en ondersteunend en drukverlagend. Het zorgt voor een echt gevoel van gewichtloosheid.

Afbeeldingsresultaat voor matras original elite

►TEMPUR CLOUD

Een zeer goede ondersteuning hoort bij Tempur matrassen. Maar de Cloud serie geeft u dan ook nog eens een heerlijk zacht gevoel. Het is alsof u op een wolk slaapt. Hierbij wordt het originele schuim afgedekt met extra zachte top lagen. Dat blijkt een gouden zet, want de Cloud is nu een van de best sellers!

Afbeeldingsresultaat voor matras cloud  elite kooloos

►TEMPUR SENSATION

Het doel van de Sensation is een verend gevoel. Net zoals bij pocket veren. Maar dan met alle voordelen die de drukverlaging u kan bieden. De High Mobility top lagen zorgen er voor dat u zich makkelijk kunt draaien en keren.

Afbeeldingsresultaat voor matras sensation  elite kooloos

 

TEMPUR NIEUWE COLLECTIE

Tempur staat bekend om de ultieme lichaamsondersteuning van hun matrassen. In 1970 ontwikkelde zij voor NASA materiaal om de astronauten te ondersteunen tijdens de lancering. Dit unieke materiaal, dat we kennen als traagschuim, verdeelt de druk en het gewicht gelijkmatig. Tempur blijft hun producten doorontwikkelen, met als gevolg dat in 2018 een geheel nieuwe collectie op de markt is gebracht. 

MICRO-TECH HYBRID MATRASSEN

Na jarenlang onderzoek is Tempur er nu in geslaagd om hun traagschuimmateriaal te combineren met pocketveren. Het resultaat is de Hybrid Matras, de meeste innovatieve Tempur matras tot nu toe. De Hybrid matras combineert de drukverlagende eigenschappen van hun traagschuim met pocketveren die optimaal reageren op uw bewegingen. 

Afbeeldingsresultaat voor microtech hybrid matras

MAAK KENNIS MET DE MICRO-TECH BOXSPRING VAN TEMPUR

Tempur heeft nu ook een eigen boxspring ontwikkeld die perfect past bij hun nieuwe Hybrid matrassencollectie. Met de Micro-Tech Boxspring brengt Tempur nieuw Scandinavisch design samen met hun beste slaaptechnologieën. De Tempur Micro Tech boxspring is volledig zelf samen te stellen. U kunt kiezen uit een ruime selectie hoofdborden, stofkleuren en bedpoten. Er is een vlakke en een elektrisch verstelbare boxspring verkrijgbaar.

Afbeeldingsresultaat voor matras microtech kooloos

INTRODUCTIEAANBIEDING

In onze winkel kunt u de nieuwe Tempur collectie komen beproeven. Om u kennis te laten maken met de nieuwe collectie ontvangt u nu tijdelijk 25% korting op de gehele Tempur collectie. U profiteert dus ook als u kiest voor de originele modellen. Uiteraard staan onze adviseurs gereed om u te voorzien van de juiste informatie en adviezen. 

 

EEN GOED ADVIES

Bij Dekkers Slaapcomfort krijgt u een goed advies over de Tempur bedden en bedbodems. Zo kunt u er zeker van zijn dat we altijd de juiste combinatie voor u weten te vinden. Al onze adviseurs volgen regelmatig trainingen om up-to-date te blijven. Op die manier kunnen wij u beter helpen. Dus kom eens langs en probeer een van onze Tempur bedden nu zelf!

Acties

Aktie 1
Tempur Wintersale 2e artikel 50 % voordeel

Voorwaarden TEMPUR® Winter Sale 2018

Profiteer nu van het Tempur Winter Sale voordeel 50 % korting op het 2e artikel bij Dekkers Slaapcomfort .

• De actieperiode is van 3 november 2018 tot en met 3 februari 2019.
• De actie is geldig op Dropbox prijslijst artikelen nieuwe assortiment.
• Tijdens de actie ontvangt U 50% korting op het 2e artikel. De korting wordt
verrekend op het goedkoopste artikel van de twee gekozen artikelen.
• Bij aankoop van 1 artikel ontvangt de U 25% korting.
• Bij aankoop van een 2-persoons matras ontvangt U 25% korting.
• Deze korting is niet geldig in combinatie met andere acties.
• Actie is niet in te wisselen tegen contant geld.
 

 voor € Nvt
van € Nvt