Commodes

Commodes

Voor de slaapkamer is een commode een handig en veelzijdig meubel. Door het bovenblad is de commode ideaal te gebruiken om decoraties op te plaatsen. Op die manier krijgt uw slaapkamer een sfeervolle uitstraling en heeft u bovendien een kast waarin u eenvoudig kleding of spullen kunt opbergen.

Mogelijkheden binnen onze collectie commodes

Een commode wordt veelal uitgevoerd met een of meer laden, soms ook aangevuld met openslaande deuren of alleen met laden. De commodes en kasten in ons assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en uitvoeringen. Zo kunt u bij ons altijd de perfecte commode vinden, of u nu op zoek bent naar een typische heren commode of juist een dames commode.

Het grote voordeel van een commode is dat het een werkblad en opbergruimte combineert. In de slaapkamer kan een commode gecombineerd worden met een spiegel, hierdoor krijgt u een soort kaptafel waar u bijvoorbeeld uw make-up kunt doen. Dekkers Slaapcomfort heeft diverse merken wat betreft commodes zoals Slizing, Nolte, De Linde, Staud, Van Os, Auping en Hulsta .